Agenda

Nadat Nederland van slot is gegaan en de horeca zijn deuren heeft geopend is er met alle geweld een inhaalslag ontstaan die zijn weerga niet kent.
Wij als Mmem bestuur wilden de storm eerst laten liggen voordat we weer iets moois neer zouden zetten. Ondanks dat de storm nog actief is kunnen we niet meer wachten. Het verlangen van de leden en het bestuur is te groot.
Ook bij de Cromvoirste vrouwen. Die klampen gewoon in het openbaar zelfs de bestuursleden aan. En met het voor iedereen welbekende gemauw en gebaar wordt er gevraagd (cq geëist) wanneer er onderhand eens wat georganiseerd wordt zodat ze ook een avondje voor hun zelf weer hebben...
Een datum vinden in het geweld van de inhaalslag viel niet mee MAARRRRRR we hebben de Ravensburger agendapuzzel weten op te lossen!
Ja, ja, zweet in de handen, het hart slaat een tikje over, Mmem'er we hebben een datum!!!!
Noteer in de agenda en communiceer op alle fronten direct *vrijdag 20 mei.* vanaf een uurtje of 17.00 zal er een "grillige" avond *American Style* plaatsvinden. Houthakkers blousen, cowboylaarzen, -hoeden of komst ter paard, alles is veroorlooft.
Zorg dat je met een lege maag komt want er zullen wat kadavers opgegeten moeten worden. Om het weg te krijgen zal er ook gespoeld dient te worden.
Enfin, het wordt een avond die in het teken staat van de wederopstanding van de Mmem maar nog belangrijker, dat we elkaar weer treffen.
De kosten van die avond zijn 35,= en dan kun je eten en drinken totdat je naar huis gerold kan worden. Geef je voor 10 mei op. Het liefst met het wel bekende envelopje en kun je inleveren bij een van de bestuursleden of de Oude Herberg.
Met grillige maar toch rijkhalzende groet,
Mmem bestuur
PS Nog geen lid of wil je meer informatie over MMEM? Check onze website https://mmem.nl

Hemelvaartsdag vier je bij De Oude Herberg!

Op donderdagavond 26 mei rocken we hemelvaart vanaf 21.00 met live muziek van 

Entree is gratis :-)
FACEtoFACE, de naam zegt het al, 4 muzikanten die houden van het echte werk. Puur zoals muziek bedoeld is, zonder gedoe en zonder poeha. Gas erop! Rock/Popcovers die iedereen kent, van vroeger en van nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje, als we er maar lol in hebben . Vet, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE. De avond is geslaagd als het publiek meezingt , meedanst en geraakt is!
Met een breed repertoire van Queen, Anouk, Sass Jordan, U2, , Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart , Red Hot Chili Peppers en nog veel meer! 

Nog meer gezelligheid met het lange Hemelvaartsweekend, op vrijdagavond 27 mei wordt er vanaf 21.00 opnieuw een feestje gebouwd bij De Oude Herberg door

Toegang is gratis!

Traditiegetrouw op eerste Pinksterdag komen The Explosion Rockets optreden bij De Oude Herberg!

Traditiegetrouw organiseert Laot mar Lope ook dit jaar weer het alom bekende

Verdere informatie volgt nog

Verdere informatie volgt nog!

De Oude Herberg Cromvoirt

Contact

De Oude Herberg Cromvoirt
Sint Lambertusstraat 72
5266 AG Cromvoirt

 0411 - 74 50 93
 info@deoudeherbergcromvoirt.nl